آزرده شدن ترامپ از پیشنهاد ماکرون برای کاهش‌ تحریم‌های ایران-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

آزرده شدن ترامپ از پیشنهاد ماکرون برای کاهش‌ تحریم‌های ایران

رئیس جمهور آمریکا از پیشنهاد رئیس جمهور فرانسه برای کاهش تحریم‌ها علیه ایران آزرده‌خاطر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از تلاش‌های «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه برای کاهش تحریم‌ها علیه ایران آزرده شده است.

 

ترامپ از تلاش‌های ماکرون برای میانجی‌گری با تهران با پیشنهاد برداشته شدن تحریم‌ها علیه این کشور ناراحت شده است.

 

یک منبع آمریکایی گفته است که دولت ترامپ مایل به گفت‌وگو با ایران است اما این مذاکرات نباید مشروط به برداشته شدن یا کاهش تحریم‌ها علیه این کشور باشد.

 

این پایگاه اماراتی در ادامه گزارش خود نوشت: «دولت ترامپ همچنان به استفاده از تحریم‌ها به عنوان ابزاری برای منزوی کردن و مجازات ایران ادامه می‌دهد و در صورتی که فشار اروپایی‌ها علیه ایران نیز افزایش یابد، انزوا و چالش اقتصادی این کشور عمیقتر خواهد شد اما سوال این است: پس از آن مقامات ایران چه کاری انجام خواهند داد؟»

 

واشنگتن بعد از خروج از توافق هسته‌ای با ایران در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به تشدید اقدامات علیه تهران پرداخت.

 

جمهوری اسلامی ایران در واکنش به این اقدام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

 

اما پس از گذشته یک سال از خروج آمریکا کشورهای اروپایی به هیچکدام از وعده‌های خود عمل نکرده و ایران نیز کاهش تعهدات خود بر اساس متن برجام را آغاز کرد.

 

ایران تا کنون چهار گام در کاهش تعهدات خود در برجام برداشته است و به اعضای برجام اعلام کرده در صورتی که گام ملموسی در عمل به تعهدات برجامی خود برندارند تعهدات خود را باز کاهش خواهد داد.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده